Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Baule ST double/twin

La Baule, Frankrijk

 

la-baule-st-double-twinla-baule-st-double-twinla-baule-st-double-twinla-baule-st-double-twinla-baule-st-double-twin
Favoriet 
     

    v.a. 726

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Baule ST double/twin in La Baule

    Ideaal gelegen in het hart van La Baule, op een paar minuten van de grootste stranden van de kust, dicht bij de beroemde Casino en het Convention Centre, La Baule Residence verwelkomt u in een omgeving met een eigentijdse stijl en moderne faciliteiten in een historische omgeving.

    De + van de residentie
    - Dicht bij het strand (800m)
    - zwembad
    - Dakterras
    - ontbijtkamer
    - parkeerplaats
    - gratis wifi
    - lift
    - Conferentiezaal (70m)

    Residence La Baule heet u welkom in een van de 86 appartementen, voorzien van alle modern comfort: flatscreen-tv, badkamer (alleen douche) met toilet, telefoon, gratis Wi-Fi, kitchenette. Voor uw ontspanning, een openlucht zwembad is tot uw beschikking en ook een solarium op een dakterras. De geluiddichte appartementen zijn ingericht in een moderne of barokke stijl, ze zijn comfortabel en zijn voorzien van nieuwe bedden.
    La Baule biedt een ruim en functioneel "Salle des Salins" vergaderruimte voor maximaal 60 personen met alle benodigde apparatuur voor uw zakelijke bijeenkomsten (videoprojector, flipchart). "La Salle des Salins" zorgt voor een optimale werkruimte waar comfort en technologie uw seminars, zakelijke en persoonlijke gebeurtenissen zal verbeteren.

    Studios | 1 of 2 personen
    Met een oppervlakte van 20 m, de studio's zijn voorzien van een tweepersoonsbed (160) of 2 eenpersoonsbedden (90).
    STdbl - tweepersoonskamer
    STtwn - double twin

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets