Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Rouret Maison Standard 6 personnes

Grospierres, Frankrijk

 

le-rouret-maison-standard-6-personnesle-rouret-maison-standard-6-personnesle-rouret-maison-standard-6-personnesle-rouret-maison-standard-6-personnesle-rouret-maison-standard-6-personnes
Favoriet 
     

    v.a. 610

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Rouret Maison Standard 6 personnes in Grospierres

    Het vakantiedorp Le Rouret, genesteld in het natuurpark Monts d'Ardèche, op een uitgestrekt resort van 80 hectare, biedt een rustig en weelderig toevluchtsoord. Met zijn charmante klokkentoren, voetgangerspaden, pastelkleurige bouwwerken en een 19e-eeuws kasteel weerspiegelt het de allure van de Ardèche, geroemd om zijn zonneschijn, pittoreske landschappen en traditionele landelijke levensstijl.

    Terwijl het dorp een rustig levenstempo handhaaft, bruist het van de activiteit. Hier wachten waterlekkernijen, met vijf buitenzwembaden, twee pierenbaden en een ontspannen rivier voor drijvende ritjes: een perfecte manier om af te koelen na een zonnebad op een ligstoel!

    Terwijl u geniet van de momenten in het leven, heten wij kinderen en jongeren van 3 maanden tot 15 jaar van harte welkom via onze baby- en kinderclubs. De kleintjes genieten van leuke activiteiten, terwijl tieners samenkomen in Le SpOt, de ultieme ontmoetingsplaats. Voor de meer avontuurlijke zielen: ontdek spannende wateractiviteiten zoals canyoning, kanoën, kajakken, of ga de lucht in met paragliden, via ferrata, klimmen en meer.

    Vergeet onze manege, de bowlingbaan en de dorpsbioscoop niet. Na een dag vol avonturen of rustige ontspanning is het genieten van een heerlijke maaltijd in een nabijgelegen restaurant altijd een bevredigende ervaring. Het centrale restaurant van het dorp serveert traditionele gerechten voor kinderen, en in juli/augustus is er een afhaalmogelijkheid beschikbaar voor snelle hapjes.

    Dit prachtige dorp heeft met trots de Green Key-eco-certificering, doet dienst als LPO-toevluchtsoord (Liga voor de Bescherming van Vogels) en wordt omgeven door een beschermd natuurreservaat van 12 hectare in 2021.

    HUIS 6 PERSONEN - 2 SLAAPKAMERS - DUPLEX - TERRAS
    • Kamer:circa 39 m²
    • Aantal kamers : 3 • Aantal slaapkamers : 2 • Maximale capaciteit :6
    • Beschrijving accommodatie: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte en 2 toiletten
    • Voorzieningen woonkamer: 1slaapbank met 1uitschuifbaar bed (aanbevolen voor kinderen)
    • Slaapkamerfaciliteiten: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (op de bovenverdieping)
    • Badkamerfaciliteiten: 1bad met 1toilet op de bovenverdieping en 1 douche met 1toilet op de begane grond
    • Keukenfaciliteiten: Uitgeruste open kitchenette en woonkamer
    • Let op: Halfvrijstaande woning aan beide zijden, gelegen langs de volgende paden: Amandiers, Bouleaux, Cyprès, Dahlia's, Épicéas, Figuiers, Glycines en Hibiscus.
    Terrassen kunnen al dan niet omheind zijn.
    Kies uw route met de dienst "Voorkeurslocatie" door vanaf 7 dagen voor uw aankomst contact op te nemen met de receptie, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
    Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets