Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Presqu'Ile de la Touques 2p4p A/C

Deauville, Frankrijk

 

presquile-de-la-touques-2p4p-a-cpresquile-de-la-touques-2p4p-a-cpresquile-de-la-touques-2p4p-a-cpresquile-de-la-touques-2p4p-a-cpresquile-de-la-touques-2p4p-a-c
Favoriet 
     

    v.a. 1.469

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Presqu'Ile de la Touques 2p4p A/C in Deauville

    Halverwege tussen Deauville en Trouville verenigt het schiereiland Touques alle bezienswaardigheden van : de charme, de rust en de stilte van een regio met een geheel eigen karakter, een gevoel van vrijheid dat binnenwaait met de wind van de zee, een rustig levenstempo .

    Hier is ontspanning heilig. U kunt kiezen tussen een behandeling op maat in de Algotherm-spa of het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de sauna en de hamam, die het hele jaar door gratis toegankelijk zijn (rechtstreekse reservering bij de spa vereist). Ondertussen kunnen uw kinderen zich vermaken in het peuterbad of de speeltuin. Alles is ontworpen met uw welzijn in gedachten.

    Onze residentie draagt trots haar vijf sterren en beschikt over de vakwerkstijl die typerend is voor de regio. De sfeer aan zee vindt u ook terug in uw lichte en functionele appartement, ingericht in blauwtinten en doordrenkt met Normandische elegantie. Ontspan zoals u zelden kunt, zittend op uw balkon of terras, genietend van de zon en uitkijkend over de haven, de tuinen of het zwembad.

    Je zal houden van:
    -ideale locatie om te genieten van de charmes van zowel land als zee
    - Verwarmd binnen- en buitenzwembad met jets
    - Hammam en sauna inbegrepen en spa (tegen betaling)
    -Strand in de buurt met het label Blauwe Vlag

    APPARTEMENT 4 PERSONEN - 1 SLAAPKAMER - BÂTIMENT DES DOUANES
    • Kamer : tussen 33 en 46 m²
    • Aantal kamers : 2 • Aantal slaapkamers : 1 • Maximale capaciteit : 4
    • Beschrijving accommodatie: 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 kitchenette, 1 badkamer met douche en 1 toilet
    • Voorzieningen woonkamer: 1 tweepersoonsslaapbank
    • Slaapkamerfaciliteiten: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    • Voorzieningen badkamer: 1 douche en 1 apart toilet
    • Keukenfaciliteiten: Uitgeruste open kitchenette en woonkamer
    • Let op: deze appartementen bevinden zich in het Les Douanes-gebouw. Ze zijn voorzien van airconditioning. Sommige accommodaties hebben een balkon.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles