Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 daagse cruise Strand Stad en Cultuur

Civitavecchia, Frankrijk

 

8-daagse-cruise-strand-stad-en-cultuur8-daagse-cruise-strand-stad-en-cultuur8-daagse-cruise-strand-stad-en-cultuur8-daagse-cruise-strand-stad-en-cultuur8-daagse-cruise-strand-stad-en-cultuur
Favoriet 
     

    v.a. 1.200

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 daagse cruise Strand Stad en Cultuur in Civitavecchia

    8-daagse Vakantie naar Balearen bij 8 daagse cruise Strand Stad en Cultuur

    Welkom aan boord van de MSC Seaside! Geniet van al het moois dat de westelijke Middellandse Zee te bieden heeft. Met slechts één vakantie streep je veel historische steden van je stedentrip bucketlist af. Wanneer je in Spanje bent, moet je toch wel genieten van al het lekkers wat dit land te bieden heeft. Valencia is de stad waar paella ontstaan is en waar de sinaasappel groeit en bloeit. Laat je verrassen! Ook Italië heeft genoeg moois te bieden. De oudheid, de overheerlijke Italiaanse keuken en de talloze historische bezienswaardigheden vormen samen de perfecte ingrediënten voor een dag genieten. Ook Frankrijk kan zeker niet ontbreken. Marseille, de toegangspoort tot de Provence en één van de oudste steden van Europa. De stad kent sfeervolle wijken, botanische tuinen een een groot rijkdom aan historische monumenten. Aan boord van dit prachtige schip kom je niks te kort. Vanaf de unieke 'boulevard' heb je een prachtig uitzicht op zee terwijl jij geniet van een heerlijk diner. Proef de sfeer van de Mediterrane steden!
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 05-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.200,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas