Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet La Haute Cime II - 14-16 personen

Châtel, Frankrijk

 

chalet-la-haute-cime-ii-14-16-personen
Favoriet 
 

v.a. 769

  • 4 sterren
  • Max. 16 personen
  • Woonoppervlak: 235 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet La Haute Cime II - 14-16 personen in Châtel

In het authentieke bergdorp Châtel ligt het moderne chalet La Haute Cime II. Op ca. 600 meter afstand van het chalet kan je de stoeltjeslift Barbossine/Petit Châtel nemen. Deze lift is verbonden met de pistes van de Zwitserse plaatsen Morgins en Torgon en brengt je dus een flink eind het grote Les Portes du Soleil skigebied in, tot op een hoogte van zeker 1900 meter. De skibushalte ligt op ongeveer 250 meter van het chalet. De skibus rijdt ongeveer elke 20 minuten naar de stoeltjeslift, naar het centrum en de Linga-cabinelift.
Het sfeervolle centrum van Châtel ligt op circa 900 meter afstand van chalet La Haute Cime II. Dit centrum beschikt over allerlei voorzieningen, zoals winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en wellnessfaciliteiten. Ook voor skischolen en kinderopvang (vanaf 2 jaar) kun je in het dorp terecht.
Chalet Haute Cime is geschikt voor 16 personen. Het zijn twee appartementen die met elkaar gecombineerd zijn, waardoor het chalet beschikt over twee compleet uitgeruste keukens. Het chalet heeft een heerlijk balkon gericht op het zuiden. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding, een tafelvoetbaltafel en skischoendroger. Er is één parkeerplek in de garage en vier parkeerplekken buiten.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas