Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet La Boule de Neige - 12 personen

Châtel, Frankrijk

 

chalet-la-boule-de-neige-12-personen
Favoriet 
 

v.a. 403

  • Beoordeeld met een 8
    (8 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 165 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet La Boule de Neige - 12 personen in Châtel

Chalet La Boule de Neige heeft een gunstige ligging in het wintersportdorp Châtel, in de wijk Béchigne. De Super Châtel skilift vind je op ca. 500 meter afstand en het centrum van het dorp op ca. 400 meter afstand. De skibus naar het centrum rijdt ca. elke 15 minuten en stopt op ca. 100 meter afstand van het chalet. Ook kun je met de skibus naar de Télécabine du Linga (ca. 10 minuten rijden). Châtel beschikt over een ruim aanbod aan gezellige restaurants en bars, maar ook zijn o.a. winkels, een supermarkt, skischolen, kinderopvang en een overdekt zwembad met wellnessfaciliteiten aanwezig in het dorp.
Chalet La Boule de Neige vormt een goed uitgangspunt om het immense Les Portes du Soleil skigebied te ontdekken. Naast skiën en snowboarden zijn er in Châtel en omgeving nog allerlei andere winteractiviteiten mogelijk, waarvan langlaufen, wandelen en rodelen enkele voorbeelden zijn.
Dit ruime 12-persoons chalet heeft een gezellige en comfortabele inrichting en is o.a. voorzien van een Wi-Fi internetverbinding en een terras op het zuiden. Bij het chalet is parkeergelegenheid aanwezig.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 736,- Boek
Van 28-12-2024 t/m 04-01-2025 (7 dagen) 758,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 433,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles