Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Pivottes - 10 personen

Châtel, Frankrijk

 

chalet-appartement-pivottes-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 388

  • Beoordeeld met een 7.7
    (3 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Pivottes - 10 personen in Châtel

Chalet-appartement Pivottes ligt in de wijk Grandes Mouilles in Châtel. De Super Châtel Télécabine, die je direct naar het grote skigebied van Les Portes du Soleil brengt, is gelegen op ca. 800 meter afstand en de Télécabine du Linga ligt ongeveer 3 km van het chalet vandaan. De skibushalte ligt op slechts 50 meter afstand van het chalet. Deze skibus naar het centrum van Châtel rijdt ca. elke 30 minuten.
In het centrum zijn verschillende bars, restaurants, skischolen en leuke winkeltjes te vinden. Er is een kinderopvang te vinden op ongeveer 600 meter van het chalet. Verder kun je in Châtel o.a. een bezoek brengen aan het wellnesscentrum Forme d'O met overdekt zwembad en diverse wellnessfaciliteiten.
Chalet-appartement Pivottes heeft een gemoedelijke sfeer door het gebruik van veel hout, warme kleuren en diverse decoraties. Het appartement is o.a. voorzien van een Wi-Fi internetverbinding en een balkon en terras op het westen. Verder is er een verwarmde skiberging en parkeergelegenheid aanwezig bij het chalet.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen