Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ile d'Oleron 3p6 Amareyeurs

Chateau d Oleron, Frankrijk

 

ile-doleron-3p6-amareyeursile-doleron-3p6-amareyeursile-doleron-3p6-amareyeursile-doleron-3p6-amareyeursile-doleron-3p6-amareyeurs
Favoriet 
     

    v.a. 707

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ile d'Oleron 3p6 Amareyeurs in Chateau d Oleron

    De residentie in het zuidwestelijke deel van het eiland in Château d'Oléron op slechts 100 meter van de zee en op 400 meter van de dichtstbijzijnde winkels. De prachtige stranden van Grand Village en Saint Trojan liggen op 4 tot 8 km afstand. De residentie bestaat uit twee halfvrijstaande huizen en lijkt op de traditionele vissershuizen in de regio. De appartementen van een studio voor twee personen tot een appartement met vier kamers voor acht personen, zijn volledig uitgerust met een keukenhoek met keramische kookplaten, koelkast, magnetron, vaatwasser, doucheruimte met toilet, tegen betaling televisie, een kleine tuin.



    Dit appartement met drie kamers is geschikt voor zes personen en heeft een oppervlakte van 48 m2. Er is een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank en twee slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed, de tweede met twee eenpersoonsbedden. U vindt er een compleet ingerichte keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron, koelkast, afwasmachine, twee douches en een aparte toilet. Bedlinnen is aanwezig, tegen een extra vergoeding kunt u een televisie, babypakket, kinderopvang, voor informatie kunt u naar de receptie gaan, een handdoekenset, eindschoonmaak. Extra diensten betaalt u ter plaatse bij aankomst.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets