Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Prestige Isatis 3P6

Chamonix, Frankrijk

 

residence-prestige-isatis-3p6residence-prestige-isatis-3p6residence-prestige-isatis-3p6residence-prestige-isatis-3p6residence-prestige-isatis-3p6
Favoriet 
     

    v.a. 727

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Prestige Isatis 3P6 in Chamonix

    Het beroemde bergdorp Chamonix in het hart van de regio Noord-Savoie ligt aan de voet van de hoogste Europese top, de Mont Blanc bereikt 4810m hoogte.

    Het Odalys Prestige Residence Isatis is ideaal gelegen in het hart van het woonwijk Les Tines, op slechts 10 minuten van het centrum van Chamonix, de faciliteiten en voorzieningen, en niet ver van de golfclub Chamonix. Met zijn authentieke vormgeving en het gebruik van materialen zoals steen of hout combineert de architectuur van het Odalys Prestige Residence Isatis harmonieus met zijn bergomgeving. U heeft de keuze uit 1 slaapkamer appartementen voor 4 personen tot 2 slaapkamers voor 6/7 personen, allemaal stijlvol ingericht en volledig uitgerust. De appartementen hebben grote ramen en lange balkons om van het prachtige uitzicht te genieten. Ze hebben allemaal een functionele kitchenette (keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron / grill, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker), badkamer of douche met toilet, televisie en Wifi.

    Tot uw beschikking: Binnenzwembad, Buitenbad, Verwarmd zwembad, Hot tub, Spa: Hamam, Sauna, Multi-jet douche (tegen betaling), Wasserette (tegen betaling), Bagageopslag,
    Ondergrondse parkeerplaats (1 ruimte / appartement)

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas