Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cap d'Agde La Pinède MH 4/6 pers.

Cap d Agde, Frankrijk

 

cap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-pers
Favoriet 
     

    v.a. 257

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cap d'Agde La Pinède MH 4/6 pers. in Cap d Agde

    De residentie van La Pinede ligt in een natuurlijke omgeving direct naast de laatste vulkaan van de Cevennes bergen, 300m vanaf het hoogste punt Mont Saint Loup. Het is omgeven door allerlei soorten bomen zoals amandelen, perziken, palmen en dennenbomen en een gebied van 4,5 ha, u kunt hier nog frisse lucht inademen en genieten van ongelofelijke uitzichten. Slechts 5km vanaf deze natuurlijke omgeving ligt een 20km lang strand op u te wachten. U kunt ter plekke ontspannen bij het verwarmde buitenzwembad van het landgoed, het is open van april tot eind september. Er is een peuterbad van 50m2 en een zwembad van 1 tot 2,80m diep, zwemkleding is vereist, korte broek en leggings worden toegestaan, er staan ligstoelen en u kunt kiezen voor de diverse activiteiten te vinden op locatie zoals strandvolleybal, petangue of tafeltennis. De eerste winkels vindt u 1,8km verderop en 3-5min met de auto bereikt u de supermarkt, bakkerij en drogisterij. Bij Agde en Cap d'Agde vindt u gezellige restaurants.

    Deze stacaravan heeft een oppervlakte van ongeveer 27 m2 en is geschikt voor 4 tot 6 personen, inclusief baby's. Het bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en doucheruimte met wastafel en toilet. De woonkamer is ingericht met banken die samen bieden slaapruimte voor 2 personen. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, terwijl de andere een 2 aparte bedden heeft. De keuken is voorzien van gasbrander, koelkast, magnetron, wastafel, servies, pannen en keukengerei. De accommodatie beschikt ook over een terras met tuintafel en stoelen. Extra services zijn ook beschikbaar, de betaling van deze dient ter plaatse te worden gedaan.
    Houd er rekening mee dat de foto's over het interieur van de accommodatie uitsluitend met indicatieve titel worden gegeven.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac