Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bitche

Frankrijk

 

  Le Parc des Vosges du Nord

  Le Parc des Vosges du Nord, Bitche (Lotharingen) Allée Jean Goss étang De Hasselfurth 57230   Bitche Frankrijk Le Parc des Vosges du Nord ligt in Bitche en beschikt over 3 accommodaties. Le Parc des Vosges du Nord wordt beoordeeld met een: 0.0..

  Bitche

  Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad  Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

  Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders. 

  WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!