Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Jardins de la Côte d'Azur Stud5p cn

Bandol, Frankrijk

 

les-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cnles-jardins-de-la-cote-dazur-stud5p-cn
Favoriet 
   

  v.a. 293

  • Max. 5 personen

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Les Jardins de la Côte d'Azur Stud5p cn in Bandol

  Uw woonplaats

  In het hart van een tuin, deze residentie dicht bij de zee biedt appartementen met airconditioning, met balkon. Op slechts enkele meters afstand vindt u een supermarkt en een duikclub. Op 100m, kom om de zee te aanschouwen, op het kleine zandstrand.

  Je zal het leuk vinden

  Klein charmant Provençaals dorpje met een fantastisch uitzicht
  In het hart van een tuin met veel bloemen
  Dicht bij een klein strand
  NA Studio voor 5 personen

  Top vakantiehuizen in Frankrijk

  Hotel Taj I Mah

  Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

  Les Arcs

  4 pers.
  Verdi

  Luxe appartement voor vier personen vlakbij golfbaan in het hart van de Provence Je verblijft in een luxe appartement voor vier personen in een kleinschalige résidence in het hart van de Provence, op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. De..

  Montauroux

  6 pers.
  Verdi

  Luxe appartement voor zes personen in résidence in het hart van de Provence Je verblijft in een luxe appartement voor zes personen in een kleinschalige résidence in het hart van de Provence, op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. Deze r..

  Montauroux

  21 pers.
  Chateau le Victoire - exclusieve kasteelvakantie Frankrijk

  Voor even kasteelheer in de Bourgogne: wijn proeven, genieten van de natuur en alle mogelijke luxe. Dat is op en top vakantie vieren in Frankrijk.Overnachten in een exclusief kasteel, wie droomt er niet van ? In een omgeving van velden, meertjes en ..

  Romenay