Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement L'Ours Blanc met slaaphoek - 4-6 personen

Alpe d'Huez, Frankrijk

 

appartement-lours-blanc-met-slaaphoek-4-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 447

  • 3 sterren
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 40 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement L'Ours Blanc met slaaphoek - 4-6 personen in Alpe d'Huez

Midden in het centrum van Alpe d'Huez bevindt zich résidence L'Ours Blanc. De appartementen zijn comfortabel en met gebruik van hoogwaardige materialen ingericht. Deze résidence ligt vlakbij de groene piste die door Alpe d'Huez heen loopt. Door de ligging in het centrum vind je alle benodigde faciliteiten binnen een straal van 100 meter; winkels, restaurants, bars etc. Ook de schaatsbaan van Alpe d'Huez bevindt zich op geringe afstand.
De skilessen beginnen wat hoger in het dorp, je kunt hier met de gratis skibus naar toe of je kunt een stukje naar beneden skiën (groene piste, ook geschikt voor beginners) en dan met de Telecentre skilift naar de startplaats van de lessen toe.
De appartementen L'Ours Blanc hebben allemaal een balkon. Er is gratis Wi-Fi aanwezig bij de receptie en in de appartementen en tegen betaling is er high-speed internet mogelijk. De résidence beschikt over een receptie, skiberging met ski-lockers, wasservice, bagageruimte en broodjesservice. De openbare parkeergarage Le Patinoire ligt op slechts 10 meter afstand van de résidence (tegen betaling, niet vooraf te reserveren).
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz