Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

11 dg cruise Corsica en Italië

Ajaccio, Frankrijk

 

11-dg-cruise-corsica-en-italie11-dg-cruise-corsica-en-italie11-dg-cruise-corsica-en-italie11-dg-cruise-corsica-en-italie11-dg-cruise-corsica-en-italie
Favoriet 
     

    v.a. 1.801

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    11 dg cruise Corsica en Italië in Ajaccio

    11-daagse Vakantie naar Balearen bij 11 dg cruise Corsica en Italië

    Een perfecte combinatie van strand en cruisen. Deze vakantie begin je met 3 nachten in het hotel Palace Bonanza Playa & Spa op Mallorca. Je kan helemaal bijkomen van de vliegreis aan de rand van het zwembad of lekker er op uit om de hoofdstad Palma de Mallorca te verkennen. Op dag 4 wordt je naar de haven gebracht en ga je aan boord van de Mein Schiff 2 . Vaar mee naar het Franse Corsica, het eiland van Napoleon. Daarna door historische Rome, bezoek Vaticaanstad of bewonder het grootste amfitheater van Italië het Colosseum. De volgende dag meert het schip aan in Salerno, waar je de prachtige natuur kan bewonderen. Aan boord van de Mein Schiff 2 kun je de hele dag genieten. Met 12 restaurants en 17 bars & lounges ontbreekt het je aan niets! In combinatie met Premium All Inclusive is het extra genieten.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 23-05-2024 voor een 11-daagse vakantie 1.801,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires