Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Ajaccio

Frankrijk

 

  8 dg cruise Mediterraanse schatten

  8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Mediterraanse schatten in Balearen..

  Ajaccio

   11 dg cruise West Middellandse Zee met Valencia

   11-daagse Vakantie naar 11 dg cruise West Middellandse Zee met Valencia in Alpes Maritimes..

   Ajaccio

    10 dg cruise West Middellandse Zee en Marseille

    10-daagse Vakantie naar 10 dg cruise West Middellandse Zee en Marseille in Alpes Maritimes..

    Ajaccio

     10 dg cruise Mediterraanse Schatten

     10-daagse Vakantie naar 10 dg cruise Mediterraanse Schatten in Balearen..

     Ajaccio

      8 dg cruise Mediterraanse schatten

      8-daagse Vakantie naar Balearen bij 8 dg cruise Mediterraanse schattenStap aan boord van AIDA's nieuwste schip en beleef een onvergetelijke reis. Tijdens deze cruise, die in Barcelona begint, ontdek je de schitterende parels van de Middellandse ..

      Ajaccio

       11 dg cruise West Middellandse Zee met Valencia

       11-daagse Vakantie naar Alpes Maritimes bij 11 dg cruise West Middellandse Zee met ValenciaWelkom aan boord van Mein Schiff 2. Ontdek prachtige bestemmingen aan de Middellandse Zee tijdens deze onvergetelijke cruise. Zo vaar je naar Ajaccio, ook wel ..

       Ajaccio

        10 dg cruise Mediterraanse Schatten

        10-daagse Vakantie naar Balearen bij 10 dg cruise Mediterraanse SchattenAhoy! Ga mee met de AIDAcosma voor een heerlijke cruise over de Middellandse Zee. We nemen je mee naar de charmante straten van Corsica, het betoverende La Spezia en de bruisende..

        Ajaccio

         10 dg cruise West Middellandse Zee en Marseille

         10-daagse Vakantie naar Alpes Maritimes bij 10 dg cruise West Middellandse Zee en MarseilleHet beste en meest afwisselende van de Westelijke Middellandse Zee; zo omschrijven we deze cruise het beste. Gecombineerd met het beste van Mein Schiff heerlij..

         Ajaccio

          12-daagse rondreis Sardinië & Corsica

          12-daagse rondreis Sardinië & CorsicaEen ontdekkingsreis door het traditierijke Sardinië en 'Ile de Beauté' Corsica. Rijdend door het bergachtige binnenland van Corsica kom je via kronkelige wegen in dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. De ..

          Ajaccio

          Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad          Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

          Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.