Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Jämsä

Finland

 

14 pers.
Vakantiehuis Helmi 1

..

Jämsä

12 pers.
Vakantiehuis Helmi 3

..

Jämsä

12 pers.
Vakantiehuis Helmi 2

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Telkkä

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Apilan rauha

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Lokinsiipi

..

Jämsä

10 pers.
Vakantiehuis Puolukkahuvila

..

Jämsä

7 pers.
Vakantiehuis 5650

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Inkeri

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Ranta-hinttula

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Aurinko

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Safiiri

..

Jämsä

6 pers.
Vakantiehuis Hovimäki

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Aittolahti 2

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Aittolahti 1

..

Jämsä

6 pers.
Vakantiehuis Harakanpesä

..

Jämsä

6 pers.
Vakantiehuis Aittoniemi i, rimpilän lomamökit

..

Jämsä

6 pers.
Vakantiehuis Aittoniemi ii

..

Jämsä

 

Op vakantie in Finland met de hele familie

Finland - ook wel het land van de duizend meren genaamd - is een waar natuurparadijs. Water staat centraal in het land, de natuur is er prachtig. In feite heeft Finland ruim 185.000 meren, waaronder een aantal zeer grote meren, en vele duizenden kleine meertjes. De meertjes zijn bijna allemaal met elkaar verbonden, via kleine riviertjes en kanalen. Waterrecreatie is een belangrijke tijdsbesteding bij de Finnen, maar dit is ook de grootste reden waarom jaarlijks vele duizenden toeristen het land bezoeken.
In de zomermaanden kun je er prima met een bootje varen, in de winter kun je over de bevroren meren langlaufen en schaatsen. Naast de vele meren heeft Finland bijna evenveel eilanden, langs de kuststreek vind je vele kleine eilanden, sommige zijn te bezoeken, andere zijn niet meer dan een grote rots die uit de zee steekt.

Een aangenamere manier om in Finland onderdak te vinden is nauwelijks denkbaar: een van de vele duizenden huisjes, direct aan het water, met het bos rondom. Vaak hoort bij het huisje een roeiboot die aan de steiger ligt, een sauna en een flinke lap grond waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Het aanbod varieert van luxe bungalows met alles erop en eraan, tot simpele houten hutten zonder stroom. Maar het doorsnee-huisje heeft natuurlijk stroom, een keuken, douche/wc, twee slaapkamers en een sauna. Vaak is er ook nog een open haard, een eigen strandje en een roeiboot. Vaak zijn brandhout en elektriciteit in de huurprijs inbegrepen; handdoeken, lakens en slopen neemt u zelf mee, maar zijn vaak ook nog ter plekke te huur.