Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Top vakantiehuizen in Finland

10 pers.
Vakantiehuis Villa aurora

..

Nilsiä

10 pers.
Vakantiehuis Norola

Een paar kilometer van de stad Mikkeli vindt u Norola, waar dit charmante vakantiehuis is gelegen. De visser onder u zal zich echt kunnen ontvouwen, want het prachtige meer Ylimmäinen ligt recht tegenover het verblijf en u kunt snoek, snoekbaars en ..

Norola

14 pers.
Vakantiehuis Helmi 1

..

Jämsä

8 pers.
Vakantiehuis Villa mertala

..

Karstula

Alle toppers in Finland

Op vakantie in Finland met de hele familie

Finland - ook wel het land van de duizend meren genaamd - is een waar natuurparadijs. Water staat centraal in het land, de natuur is er prachtig. In feite heeft Finland ruim 185.000 meren, waaronder een aantal zeer grote meren, en vele duizenden kleine meertjes. De meertjes zijn bijna allemaal met elkaar verbonden, via kleine riviertjes en kanalen. Waterrecreatie is een belangrijke tijdsbesteding bij de Finnen, maar dit is ook de grootste reden waarom jaarlijks vele duizenden toeristen het land bezoeken.
In de zomermaanden kun je er prima met een bootje varen, in de winter kun je over de bevroren meren langlaufen en schaatsen. Naast de vele meren heeft Finland bijna evenveel eilanden, langs de kuststreek vind je vele kleine eilanden, sommige zijn te bezoeken, andere zijn niet meer dan een grote rots die uit de zee steekt.

Een aangenamere manier om in Finland onderdak te vinden is nauwelijks denkbaar: een van de vele duizenden huisjes, direct aan het water, met het bos rondom. Vaak hoort bij het huisje een roeiboot die aan de steiger ligt, een sauna en een flinke lap grond waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Het aanbod varieert van luxe bungalows met alles erop en eraan, tot simpele houten hutten zonder stroom. Maar het doorsnee-huisje heeft natuurlijk stroom, een keuken, douche/wc, twee slaapkamers en een sauna. Vaak is er ook nog een open haard, een eigen strandje en een roeiboot. Vaak zijn brandhout en elektriciteit in de huurprijs inbegrepen; handdoeken, lakens en slopen neemt u zelf mee, maar zijn vaak ook nog ter plekke te huur.
 

Nieuwe vakantiehuizen in Finland

5 pers.
Vakantiehuis Uimaranta

..

Pieksämäki

4 pers.
Vakantiehuis Orava-apaja

..

Mikkeli

10 pers.
Vakantiehuis Runoratsu

..

Rautalampi

8 pers.
Vakantiehuis Pertunmaa

Vakantiehuis van 100 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerKeukenAlkoof: 4x 1-persoonsbed(den), Toilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open e..

Pertunmaa

10 pers.
Vakantiehuis Nordsun

..

Kirkkonummi

8 pers.
Vakantiehuis Ahava

..

Heinävesi

Kuoni/Tenzing Travel - Suriname

Vakantiehuizen in Kuusamo

12 pers.
Vakantiehuis Rukajärven kelopirtit hilla

..

Kuusamo

8 pers.
Vakantiehuis Riekonmella

..

Kuusamo

13 pers.
Vakantiehuis Rukavuorenhuippu 23 a

..

Kuusamo

Vakantiehuizen in Sotkamo

6 pers.
Vakantiehuis Amiraali iv

..

Sotkamo

6 pers.
Vakantiehuis Amiraali ii

..

Sotkamo

8 pers.
Vakantiehuis Aatelin linna b4, karl

..

Sotkamo

Vakantiehuizen in Ylläsjärvi

8 pers.
Vakantiehuis Arctic chalet

..

Ylläsjärvi

6 pers.
Vakantiehuis Luostakka small

..

Ylläsjärvi

6 pers.
Vakantiehuis Vanamoinen

..

Ylläsjärvi