Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Top vakantiehuizen in Finland

14 pers.
Vakantiehuis Helmi 1

..

Jämsä

7 pers.
Vakantiehuis Siimaranta

..

Kuopio

12 pers.
Vakantiehuis Villa harald

..

Kemiönsaari

8 pers.
Vakantiehuis Mäntyharju

Vakantiehuis van 110 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), KeukenVide: 4x 1-persoonsbed(den), Toilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, Douche en ligbadTerras of vergelijkbaar: Overdek..

Mäntyharju

Alle toppers in Finland

Op vakantie in Finland met de hele familie

Finland - ook wel het land van de duizend meren genaamd - is een waar natuurparadijs. Water staat centraal in het land, de natuur is er prachtig. In feite heeft Finland ruim 185.000 meren, waaronder een aantal zeer grote meren, en vele duizenden kleine meertjes. De meertjes zijn bijna allemaal met elkaar verbonden, via kleine riviertjes en kanalen. Waterrecreatie is een belangrijke tijdsbesteding bij de Finnen, maar dit is ook de grootste reden waarom jaarlijks vele duizenden toeristen het land bezoeken.
In de zomermaanden kun je er prima met een bootje varen, in de winter kun je over de bevroren meren langlaufen en schaatsen. Naast de vele meren heeft Finland bijna evenveel eilanden, langs de kuststreek vind je vele kleine eilanden, sommige zijn te bezoeken, andere zijn niet meer dan een grote rots die uit de zee steekt.

Een aangenamere manier om in Finland onderdak te vinden is nauwelijks denkbaar: een van de vele duizenden huisjes, direct aan het water, met het bos rondom. Vaak hoort bij het huisje een roeiboot die aan de steiger ligt, een sauna en een flinke lap grond waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Het aanbod varieert van luxe bungalows met alles erop en eraan, tot simpele houten hutten zonder stroom. Maar het doorsnee-huisje heeft natuurlijk stroom, een keuken, douche/wc, twee slaapkamers en een sauna. Vaak is er ook nog een open haard, een eigen strandje en een roeiboot. Vaak zijn brandhout en elektriciteit in de huurprijs inbegrepen; handdoeken, lakens en slopen neemt u zelf mee, maar zijn vaak ook nog ter plekke te huur.
 

Nieuwe vakantiehuizen in Finland

6 pers.
Vakantiehuis Ristiina

Vakantiehuis van 121 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Matras, KeukenToilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of verg..

Ristiina

5 pers.
Vakantiehuis Lohikallio

..

Asikkala

8 pers.
Vakantiehuis Rannantupa

..

Hollola

6 pers.
Vakantiehuis Satakieli

..

Somero

6 pers.
Vakantiehuis Kolin mesikämmen

..

Lieksa

10 pers.
Vakantiehuis Eräjärvi

Vakantiehuis van 110 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenVide: 4x 1-persoonsbed(den), Toilet: Toilet: warm en koud waterBadkamer: Warm en koud water, Do..

Eräjärvi

Vakantiehuizen in Kuusamo

13 pers.
Vakantiehuis Rukavuorenhuippu 23 b

..

Kuusamo

7 pers.
Vakantiehuis Riekon ruska

..

Kuusamo

14 pers.
Vakantiehuis Rukajärven kelopirtit puolukka

..

Kuusamo

Vakantiehuizen in Sotkamo

10 pers.
Vakantiehuis Paroni

..

Sotkamo

12 pers.
Vakantiehuis Tsaari

..

Sotkamo

6 pers.
Vakantiehuis Amiraali iii

..

Sotkamo

Vakantiehuizen in Ylläsjärvi

13 pers.
Vakantiehuis Luostakka iso

..

Ylläsjärvi

12 pers.
Vakantiehuis Ylläskyrö

..

Ylläsjärvi

6 pers.
Vakantiehuis Vanamoinen

..

Ylläsjärvi