Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Wernigerode

Duitsland

 

Hasseröder

4-daagse Autovakantie naar Harz bij HasseröderWil je met het gezin of de hele familie een goede tijd tegemoet? Dan zit je op Hasseröder Ferienpark in het Duitse Wernigerode gebeiteld! Er is zoveel te doen, dat iedereen zich dagenlang kan vermaken. ..

Wernigerode

HKK Wernigerode

Verblijven in een aangename accommodatie in Wernigerode? Hotel HKK Wernigerode is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel HKK Wernigerode, voor meer informatie! Ben jij toe a..

Wernigerode

Hasseroder

Verblijven in een aangename accommodatie in Wernigerode? Vakantiepark Hasseroder is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Vakantiepark Hasseroder, voor meer informatie! Be..

Wernigerode

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.