Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Weimar

Duitsland

 

Leonardo Hotel Weimar

4-daagse Autovakantie naar Thüringen bij Leonardo Hotel WeimarIn de gezellige stad Weimar vind je dit comfortabele hotel. Het hotel ligt direct aan Park an der Ilm. Een uitgestrekt park waar de rivier Ilm doorheen loopt. Na een korte wandeling kom j..

Weimar

Congress Hotel Weimar by Mercure

Combineer een stadsbezoek met veel kunst en cultuur met een ontspannen verblijf in het Congress Hotel Weimar by Mercure in Weimar, net buiten de stad. Na een dagje in Weimar komt u terug in een oase van rust in dit hotel, voorheen het Ramada Hotel We..

Weimar

Dorint Am Goethepark Weimar

Verblijven in een aangename accommodatie in Weimar? Hotel Dorint Am Goethepark Weimar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Dorint Am Goethepark Weimar, voor meer inform..

Weimar

Leonardo Weimar

Verblijven in een aangename accommodatie in Weimar? Hotel Leonardo Weimar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Leonardo Weimar, voor meer informatie! Ben jij toe aan ee..

Weimar

Congress Hotel Weimar Mercure

Verblijven in een aangename accommodatie in Weimar? Hotel Congress Hotel Weimar by Mercure is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Congress Hotel Weimar by Mercure, voor m..

Weimar

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.