Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow Estate 12p

Uelsen, Duitsland

 

bungalow-estate-12pbungalow-estate-12pbungalow-estate-12pbungalow-estate-12pbungalow-estate-12p
Favoriet 
     

    v.a. 754

    • Max. 12 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalow Estate 12p in Uelsen



    Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt bij het plaatsje Uelsen, op slechts 4 kilometer van de Nederlandse grens, in de bosrijke omgeving van het graafschap Bentheim. Het licht glooiende landschap biedt veel mogelijkheden om uitgebreid te wandelen en te fietsen. Het park is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor natuurliefhebbers.

    Achter het park loopt u zo het bos in. Wilt u zwemmen? Dat kan in de nabijgelegen zwembaden (op 2,5 km), waar u kunt genieten van urenlange waterpret. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over fiets- en wandelroutes, en kunt u informeren over het fietsverhuur.



    Het restaurant Koffiehuus is gesloten tot nader bericht



    De vrijstaande woning ligt op een royaal kavel aan het begin van het park, en is geschikt voor maximaal acht volwassenen en vier kinderen. Bij de woning vindt u een eigen parkeerplaats geschikt voor één auto. In de gezellige woonkamer vindt u een comfortabele zit- en eethoek en een knusse openhaard. Er is een mooie open keuken waar u een elektrische kookunit, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat vindt. De woning heeft vier slaapkamers waarvan twee ingericht zijn met een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer heeft een tweepersoons- en een stapelbed. De vierde slaapkamer biedt twee stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van een eenpersoonsdekbed en kussens.
    Er zijn twee badkamers in de woning, die in 2022 zijn gerenoveerd, en een separaat toilet.
    De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet, evenals een veranderende faciliteit voor baby's. De andere badkamer heeft een toilet, een wastafel en een douche.

    De woning is voorzien van een televisie met Duitse en enkele Nederlandse zenders. Ook is er een radio aanwezig.

    Er zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar in de wasruimte van het park. Als je gebruik wilt maken van deze faciliteiten, maak dan een afspraak bij de receptie.
    Bij de receptie kunt u spelletjes lenen, hier zijn ook batjes voor de pingpong tafels verkrijgbaar.


    Gratis wifi voor gasten! Helaas hebben niet alle huizen een goede ontvangst. U kunt niet online werken of bestanden downloaden.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem