Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Am Park Stadtkyll

Stadtkyll, Duitsland

 

am-park-stadtkyllam-park-stadtkyllam-park-stadtkyllam-park-stadtkyllam-park-stadtkyll
Favoriet 
 

v.a. 314

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Am Park Stadtkyll in Stadtkyll

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Am Park Stadtkyll

Je vindt dit hotel in de prachtige Vulkaaneifel en bied je talloze opties om deze regio te verkennen. Vanuit het hotel maak je vele wandel- en fietstochten. Fietsen langs de voormalige spoorlijnen Kylltall, richting Natuurpark Hoge Venen in België en nog veel meer. Zoals op de fiets naar Kronenburger See, waar je kan genieten van het waterpark en een waterfiets kunt huren. Aangezien je je bevindt in de Vulkaaneifel is een bezoek aan de Vulkangarten Steffeln en de koudwatergeiser bij Wallende Born niet te missen. Ben je een race-liefhebber? Ga dan langs de Nürburgring op 20 minuten rijden. Of ben je op zoek naar wat spanning? Leef je dan uit in Phantasialand op 30 minuten rijden. Kortom, genoeg te doen in de omgeving van Hotel Am Park.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem