Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rurberg

Duitsland

 

18 pers.
Groepsaccommodatie Rurberg

Ruime vakantiewoning in een voormalig hotel aan de rand van het Nationaal Park Eifel en de Rursee. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen en motorrijden.Ruime vakantiewoning in een voormalig hotel aan de rand van het Nationaa..

Rurberg

  4 pers.
  4 persoons vakantiehuis in de Eifel, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

  Dit prachtige vierpersoons-vakwerkhuis ligt in het Nationaal Park Eifel in een prachtige ongerepte natuur, midden in het merengebied van de Eifel. Geniet van de prachtige omgeving door lange wandelingen , fietstochten, zwemmen in helder schoon water ..

  Rurberg

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.