Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Type Scout 42

Ronshausen, Duitsland

 

type-scout-42type-scout-42type-scout-42type-scout-42type-scout-42
Favoriet 
     

    v.a. 577

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Type Scout 42 in Ronshausen

    Tussen de rivieren Fulda en de Werra op 350 - 410 m hoogte ligt dit volledige vakantiepark gelegen op de zuidhelling van de “Steinkopf“. Het kleine dorpje Ronshausen/Machtlos is een erkent luchtkuuroord, een gunstig bioklimaat zorgt voor een uitstekende milde luchtkwaliteit. Het ruim opgezette autovrije vakantiepark telt 170 vakantiehuisjes en is het hele jaar door een paradijs voor kinderen en een oase voor rust en ontspanning. In en rondom het centrumgebouw bevinden zich prima faciliteiten waaronder de receptie, een overdekt zwembad (14 x 5 m), een sauna, solarium, tafeltennis (binnen & buiten), een eenvoudige indoor speelruimte en een kinderspeelplaats. Verschillende sport- en speelveldjes zijn over het park verdeeld, ook kunt u gebruik maken van een (3 Green-Set)tennisbaan en een grill- cq kampvuurplek. Voor de kinderen worden er (voornamelijk in het hoogseizoen) verschillende uitdagende activiteiten georganiseerd zoals knutsel- en schilderprojecten, ritje trekker door het platteland, barbecue kampvuur met brood op een stok, begeleide wandelingen, fietstochten. Kortom een gezellig vakantiepark in een prachtige omgeving, met vele activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

    Dit op een heuvel gelegen gelijkvloerse woning (type ´Scout 42´) in vakwerkstijl heeft woonoppervlakte van circa 42 m2. Biedt ruimte voor maximaal 3 personen en is uitermate geschikt voor kleinere families of gezellig met z´n tweetjes. In de woonkamer treft u een zithoek met TV (satelliet)en een slaapbank voor twee personen. Verder is de compleet ingerichte open keuken o.a voorzien van een eethoek, 4 kookplaten, koelkast, elektrische oven en koffiezetapparaat. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De bungalow telt één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Alle bungalows zijn individueel, gezellig en verzorgd ingericht en beschikken over een ruim grondstuk met terras, uiteraard met voldoende tuinmeubilair.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem