Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rodershausen

Rodershausen, Duitsland

 

groepsaccommodatie-rodershausengroepsaccommodatie-rodershausengroepsaccommodatie-rodershausengroepsaccommodatie-rodershausengroepsaccommodatie-rodershausen
Favoriet 
 

v.a. 1.412

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 35 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rodershausen in Rodershausen

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 35 personen met 15 slaapkamers en is gelegen in Luxemburg / de Eifel. Ideaal voor familie-, senioren- en gemeenschapsvakanties, evenals familiefeesten en seminars.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 35 personen met 15 slaapkamers en is gelegen in Luxemburg / de Eifel. Ideaal voor familie-, senioren- en gemeenschapsvakanties, evenals familiefeesten en seminars.

Groepsaccommodatie in de Eifel met grote binnenplaats 

De groepsaccommodatie beschikt over 15 slaapkamers, 6 badkamers en 2 grote keukens, woon- en eetkamers en een extra kamer. Een groot terras aan de voorzijde is ook beschikbaar. In de grote binnenplaats vind je een groot terras met veelzitplaatsen en een grote houtskoolgrill voor leuke barbecues. Vanwege de omheinde binnenplaats is dit vakantiehuis ook ideaal voor alle hondenbezitters! Geniet van je vakantie zonder zorgen. Je hond kan veilig in de tuin gaan ravotten. 

Maak samen mooie boswandelingen

Rodershausen is een typisch Eifeldorp met ongeveer 160 inwoners op 500m hoogte boven de Ourta gelegen door wouden en weiden. Buitenzwembaden vind je binnen 10 km. Op slechts 15 km afstand ligt de AquaNat'Our Piscine Parc Hosingen met een overdekte waterpark, sauna en fitness. Vanuit de accommodatie loop je zo het bos in. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de oude kasteelruïne Falkenstein. Mooie wandelingen zijn hier gegarandeerd! 

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-06-2024 t/m 28-06-2024 (7 dagen) 3.063,-   Boek
Van 28-06-2024 t/m 05-07-2024 (7 dagen) 3.063,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem