Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rijn

Duitsland

 

  Rijncruise vanuit Rotterdam

  Ga in Rotterdam aan boord en laat u tijdens deze mooie reis betoveren door de Romantische Rijn. De grote steden en pittoreske dorpen langs de Romantische Rijn zijn een lust voor het oog. De prachtige steden Nijmegen, Düsseldorf, Andernach, Koblen..

  Rijn

   Over de Rijn naar Rüdesheim

   Een drankje drinken in één van de vele Wijnstuben aan de Drosselgasse, of een wandeling maken over de Deutsche Eck. U ontdekt nog veel meer monumentale gebouwen en oude nederzettingen die u terug in de tijd brengen. Bijvoorbeeld in Rüdesheim, waar..

   Rijn

    Stedentrip Middenrijn

    Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. U gaat met de bus ..

    Rijn

     Rijn in vlammen

     Deze 7-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Düsseldorf, Koblenz en Keulen. In Boppard sluit de Johann Strauss aan bij een konvooi schepen en kunt u genieten van het vuur..

     Rijn

      Kerstsfeer op de Rijn

      Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. Het feestelijke kerstdiner in Keulen is er één om nooit te vergeten en onderweg zijn alle Duitse..

      Rijn

       Die schöne Loreley met de mps Rembrandt van Rijn

       Zin in een zeer gevarieerde reis over de Rijn? Dan is dit een uitgelezen kans. In 6 dagen pakt u al het moois mee. Van een grote stad als Keulen, het wijngebied rond Rüdesheim en klassieke trekpleisters als de indrukwekkende Loreley. Natuurlijk is ..

       Rijn

        Kerstcruise Romantische Rijn

        Geniet van een prachtige kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Amadeus Silver II. Tijdens de kerstcruise genieten we van de gezellige kerstsfeer in o.a. Keulen, Koblenz en Bonn. Speciaal voor onze passagiers..

        Rijn

         Door het romantische Rijndal naar Mainz

         Van het Chocolademuseum tot de Weinstuben in de Drosselgasse, tijdens deze riviercruise proeft u letterlijk en figuurlijk van de Duitse cultuur. Onderweg zien we prachtige parels als de Loreley en het sfeervolle centrum van Mainz met de Dom. Ontspann..

         Rijn

          Langs burchten en kastelen met de mps Johann Strauss

          Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak kastelen, burchten en andere vestingen gebouwd. Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich.Vanwege de tactische ligging van de vele nederzetting..

          Rijn

           Rijnromantiek naar Rüdesheim

           Nergens ter wereld vindt u meer burchten en kastelen dan langs de oevers van de Middenrijn. Een reis met fabelachtige landschappen, mythen en sagen en steden en dorpen die u de romantiek van het Rijndal doen ervaren. En wanneer u op het zonnedek, de ..

           Rijn

           Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg           Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

           Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.