Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Am Bergelchen 13-MU | Winterberg-Niedersfeld

Niedersfeld, Duitsland

 

apartment-am-bergelchen-13-mu-winterberg-niedersfeldapartment-am-bergelchen-13-mu-winterberg-niedersfeldapartment-am-bergelchen-13-mu-winterberg-niedersfeldapartment-am-bergelchen-13-mu-winterberg-niedersfeldapartment-am-bergelchen-13-mu-winterberg-niedersfeld
Favoriet 
     

    v.a. 562

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Am Bergelchen 13-MU | Winterberg-Niedersfeld in Niedersfeld

    Recent gerenoveerd met milieuvriendelijke bouwmaterialen; dit appartement is een heerlijke uitvalsbasis voor uw ontspannen of juist sportieve vakantie. Door de grote schuifpui is er veel lichtinval en kijkt u ook nog eens uit over de heuvels van Niedersfeld. Ruik de beroemde berglucht en hoor de vogels fluiten. Hier is de natuur letterlijk om de hoek!

    Max aantal personen: 5
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 60 m2

    Over deze accommodatie

    Dit appartement is gelegen op de bovenste etage van een vakantiewoning. In de woonkamer een comfortabele hoekbank (die ook als eenpersoons-slaapbank te gebruiken is) en Smart TV. Via de schuifpui komt u op het grote balkon met terrasmeubilair. De keuken heeft een magnetron, een oven, een toaster, een vaatwasser, een koelkast met vriesvakje, een Senseo-koffiezetapparaat en een waterkoker. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed en een open kledingkast. In tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. 

    In de gezamenlijke waskelder vindt u de wasmachine en droger. WiFi is in de woning beschikbaar. In de garage naast het huis kan geparkeerd worden. Ook kunnen daar eventueel fietsen neergezet worden. 

     


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem