Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Resort Winterberg - Neuastenbergerstrasse 39-41 | Neuastenberg

Neuastenberg, Duitsland

 

appartement-resort-winterberg-neuastenbergerstrasse-39-41-neuastenbergappartement-resort-winterberg-neuastenbergerstrasse-39-41-neuastenbergappartement-resort-winterberg-neuastenbergerstrasse-39-41-neuastenbergappartement-resort-winterberg-neuastenbergerstrasse-39-41-neuastenbergappartement-resort-winterberg-neuastenbergerstrasse-39-41-neuastenberg
Favoriet 
     

    v.a. 1.173

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartement Resort Winterberg - Neuastenbergerstrasse 39-41 | Neuastenberg in Neuastenberg

    Dit luxe, grote gemeubileerde appartement bevindt zich in de Residence Astenberg. Via de entree komt u in de sfeervolle woonkamer met een open keuken. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek en biedt toegang tot het terras en de tuin en zelfs naar de skipiste. U kunt vanuit de woonkamer genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn Nederlandse televisiezenders. De open keuken is voorzien van alle moderne voorzieningen en een ruime eettafel. Er zijn 2 tweepersoonsbedden, 2 stapelbedden en een slaapbank. De moderne badkamers hebben een inloopdouche, een wastafel met spiegel en een toilet. Er is ook een sauna waar u kunt ontspannen na een lange dag op de piste.

    Max aantal personen: 8
    Aantal slaapkamers: 3
    Aantal badkamers: 2
    Opp. 105m2

    Accommodatie
    Dit luxe, grote ingerichte appartement is gelegen in Residence Astenberg. Via de entree komt u in de sfeervolle woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer beschikt over een gezellige zithoek en geeft u toegang tot het terras en tuin. Zelfs tot de skipiste. Vanaf de woonkamer heeft ervaart u het prachtige uitzicht . Er zijn Nederlandse TV-zenders aanwezig. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken en een ruime eettafel. Er zijn 2x een tweepersoonsbed, 2 stapelbedden en een slaapbank. De moderne badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet. Er is zelfs een sauna aanwezig waar het heerlijk genieten is na een lange dag op de piste of genietend in de natuur.

    Complex
    Een complex in 2015 nieuw gebouwd in Winterberg-Neuastenberg, welke direct aan de skipiste van Neuastenberg (Postwiese) gelegen is. Neuastenberg ligt op slechts 6 kilometer van de bekende wintersportplaats Winterberg, alwaar het ook in de zomer goed toeven is. Het appartement ligt op begane grond (tuin-niveau) en beschikt over een eigen parkeerplaats.


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem