Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Moezel, Rijn en Eifel

Duitsland

 

  All inclusive in de Eifel, Stadtkyll

  Een zorgeloze all-inclusive reis naar de Eifel waarbij u dagelijks geniet van lekker eten en mooie uitstapjes. De Eifel is een ideale vakantiebestemming met twee bijzondere natuurgebieden Vulkaneifel en Nationaal Park Eifel. Musea, burchten, kastelen..

  Moezel, Rijn en Eifel

   Moezel en Rijn, Löf

   Al in de Romeinse tijd had het wijnbouwgebied van het Moezeldal een goede naam. Dat is in de loop der eeuwen zo gebleven. De meest karakteristieke streek is het gedeelte tussen het fraaie stadje Bernkastel en Cochem met zijn romantische burcht. We ve..

   Moezel, Rijn en Eifel

   Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg   Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

   Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.