Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Meerane

Duitsland

 

  Busreis Weimar, Leipzig & Dresden

  Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat de muur viel, in Oost-Duitsland is er veel veranderd. Hier vindt u een boeiende geschiedenis, in combinatie met een prachtige natuur en bruisende steden. Dresden is letterlijk uit de as herrezen en Leipzig i..

  Meerane

   Kerstreis Weimar, Leipzig & Dresden

   Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat de muur viel. In Oost-Duitsland vindt u een boeiende geschiedenis en bruisende steden. Dresden is letterlijk uit de as herrezen en Leipzig is een moderne metropool met genoeg pareltjes uit het verleden. Weim..

   Meerane

   Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg   Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

   Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

   WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!