Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Leer

Duitsland

 

18 pers.
Huize Backemoor Ostfriesland I luxe vakantiehuis voor groepen

Luxe vakantievilla in Duitsland met sauna, bubbelbad, grillhut, bar en huisbioscoop. Een weekendje weg met familie en vrienden.Luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi, bar, bioscoop en speelkamerIn de landelijke omgeving van in Duitsland, net over de g..

Leer

24 pers.
Vakantiehuis Backemoor XL luxe vakantiehuis Duitsland met sauna en bubbelbad

Groot en luxe vakantiehuis met sauna, grillhut, bar en huisbioscoop. In Duitsland, net over de grens, ideaal voor een weekendje weg.Luxe vakantiehuis met wellnessVakantiehuis Backemoor is een groot en vrijstaand vakantiehuis dat verbouwd is tot een s..

Leer

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!