Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Königswinter

Duitsland

 

Maritim Königswinter

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Maritim KönigswinterDe ligging van dit hotel is fantastisch! In het plaatsje Königswinter aan de Rijn. Op het terras kan je genieten van het panoramisch uitzicht. In de omgeving kan je heerlijk fie..

Königswinter

Maritim Hotel Königswinter

Maritim Hotel Köningswinter is een uitstekend 4-sterrenhotel aan de rivier de Rijn. Het is een uitvalsbasis voor fiets- en wandeltripjes in de directe omgeving. Met een paar minuten bent u in het centrum van Königswinter waar een aantal interessant..

Königswinter

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.