Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Grönebach

Duitsland

 

  8 pers.
  Zeer luxe 8 persoons vakantiehuis op de 2e etage nabij Winterberg.

  Op slechts 3km van de misschien wel bekendste wintersportplaats van Duitsland: Winterberg, en 3km van de Hillestausee vind u dit vakantiehuis. Het vakantiehuis is uitgerust met alle denkbare luxe, een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken en ee..

  Grönebach

   8 pers.
   Zeer luxe 8 persoons vakantiehuis op de 1e etage nabij Winterberg.

   Op slechts 3km van de misschien wel bekendste wintersportplaats van Duitsland: Winterberg, en 3km van de Hillestausee vind u dit bovengemiddeld luxe vakantiehuis. Het vakantiehuis is uitgerust met alle denkbare luxe, een ruime woonkamer, een goed uit..

   Grönebach

    16 pers.
    Zeer luxe 16 persoons groepsaccommodatie nabij Winterberg.

    Op slechts drie kilometer van de, misschien wel, bekendste wintersport plaats van Duitsland Winterberg en drie kilometer van de Hillestausee vind u deze bovengemiddeld luxe 16 persoons groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is uitgerust met alle d..

    Grönebach

    Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg    Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

    Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.