Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vulkaneifel Type B

Gerolstein, Duitsland

 

vulkaneifel-type-bvulkaneifel-type-bvulkaneifel-type-bvulkaneifel-type-bvulkaneifel-type-b
Favoriet 
     

    v.a. 741

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vulkaneifel Type B in Gerolstein

    Het kleinschalige familiepark ligt in het hart van de Vulkaaneifel waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe kratermeren en smalle riviervalleien het beeld bepalen. Onder meer bijzonder door haar unieke ligging, de sfeer en de gemoedelijkheid die het park uitstraalt. Vanaf het park, dat aan de rand van het stadje Gerolstein is gelegen op een met loof- en naaldbomen beboste heuvelrug, heeft u werkelijk een prachtig uitzicht over Gerolstein, de rotspartijen en het Kylldal. Op het park staan uitsluitend vrijstaande bungalows en vakantiehuisjes die u veel rust, ruimte en privacy bieden.

    Faciliteiten
    Het park beschikt over o.a. een kinderzwembad, 2 speeltuinen, recreatiezaal met tafeltennistafels, mini-kinderboerderij waar u gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast is er ook nog een minigolfbaan.
    In de zomermaanden juli en augustus is er speciaal voor de kinderen een animatieteam.
    's Ochtends kunt u lekkere verse broodjes kopen bij de bakkerswagen (Juli en Augustus). De bakkerswinkel in het stadje is op loopafstand (500 meter).
    Het hoofdgebouw is o.a. voorzien van een sfeervolle bar met een open haard en een terras met prachtig uitzicht over de rotspartijen.

    NIEUW! Op het park is er een Pop-tennisbaan aanwezig in plaats van een gewone tennisbaan. Poptennis is een vernieuwde variant van tennis (poptennis.com).
    POP Tennis is tennis dat gespeeld wordt op kortere tennisbanen met kortere en solide rackets, lagere compressie tennisballen en dezelfde scores en regels als tennis. Het enige is dat u onderhands moet serveren.

    Voor zowel jong als oud heeft dit (autovrije) vakantiepark veel te bieden. De vergezichten, de ruimte, rust en echte vakantiesfeer welke het park uitstraalt kom je zelden tegen.

    U ontvangt een GeroGastCard bij aankomst van de receptie, hiermee krijgt u gratis toegang tot de binnen- en buitenzwembaden in Gerolstein!
    Ook krijgt u er aantrekkelijke kortingen mee op fietshuur, saunabezoek, restaurants, golfbaan, zomerrodelbaan etc. Tevens kunt u er gratis mee naar musea!

    De bungalow (52 m2) is volledig ingericht en heeft een ruime woonkamer met zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De aparte keuken is u.a. uitgerust met een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, koelkast, vaatwasser, magnetron en keramische kookplaat. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en ijdelheid. De andere slaapkamer is uitgerust met een stapelbed en de derde slaapkamer met een eenpersoonsbed (alles inclusief kussens / dekbed). De badkamer is uitgerust met douche / toilet / ijdelheid. Elektrische verwarming (nachtstroom). Het terras is voorzien van tuinmeubilair.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    Aalernhus

    Verblijven in een aangename accommodatie in St Peter Ording? Hotel Aalernhus en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

    St Peter Ording

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach