Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Eslohe

Duitsland

 

  5 pers.
  Luxe 5 persoons vakantiehuis op de boerderij in Sauerland.

  Dit mooie vijfpersoons vakantiehuis ligt in het rustige kleine dorp Sallinghausen vlakbij Eslohe. Sallinghausen ligt centraal in Sauerland vlakbij de Hennessee.Op de boerderij zijn er veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kal..

  Eslohe

   6 pers.
   Luxe 6 persoons vakantiehuis op de boerderij in Sauerland.

   Dit mooie zespersoons vakantiehuis ligt in het rustige kleine dorp Sallinghausen vlakbij Eslohe. Sallinghausen ligt centraal in Sauerland vlakbij de Hennessee.Op de boerderij zijn er veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalf..

   Eslohe

   Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg   Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

   Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.