Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Dortmund

Duitsland

 

Moxy Dortmund

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Moxy DortmundEen gloednieuw hotel met kamers die van alle gemakken zijn voorzien. 's Ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt voordat je de stad gaat verkennen. Na een dag winkelen plof je neer o..

Dortmund

Moxy Dortmund

Verblijven in een aangename accommodatie in Dortmund? Hotel Moxy Dortmund is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Moxy Dortmund, voor meer informat..

Dortmund

  Kerstshoppen in Dortmund, Münster & Essen

  De gezellige kerstmarkten van Dortmund, Münster en Essen liggen niet ver van de Nederlandse grens, zodat u genoeg tijd heeft om in de kerststemming te komen. In Dortmund vindt u de grootste kerstboom ter wereld, de boom is prachtig versierd, met hee..

  Dortmund

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.