Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bad Honnef

Duitsland

 

Seminaris Hotel Bad Honnef

Het Seminaris Hotel is een aantrekkelijk geprijsd hotel in Bad Honnef, een charmant stadje aan de oevers van de rivier de Rijn. Start de dag met een lekker ontbijtbuffet voordat je de veelzijdige regio gaat verkennen. Bad Honnef heeft een goed bewaar..

Bad Honnef

  Seminaris Bad Honnef

  4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Seminaris Bad HonnefHier verblijf je in moderne en strak ingerichte kamers. En iedere dag smul je van een heerlijk ontbijtbuffet. Een goede bodem is het halve werk … Maak je klaar voor de leukste a..

  Bad Honnef

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.