Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bad Birnbach

Duitsland

 

Birnbacher Hof

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij Birnbacher HofDit traditionele hotel ligt op loopafstand van het centrum. De fijne sfeer is te danken aan het vriendelijke personeel, ruime kamers en warme inrichting. In de heerlijke binnenplaats kom je tot rus..

Bad Birnbach

Birnbacher Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Birnbach? Hotel Birnbacher Hof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Birnbacher Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aa..

Bad Birnbach

Best Western Birnbachhohe

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Birnbach? Aparthotel Best Western Birnbachhohe is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel Best Western Birnba..

Bad Birnbach

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.