Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Baabe

Duitsland

 

Strandhotel Baabe

Verblijven in een aangename accommodatie in Baabe? Hotel Strandhotel Baabe is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Strandhotel Baabe, voor meer informatie! Ben jij toe aan..

Baabe

RR Strandallee

Verblijven in een aangename accommodatie in Baabe? Hotel RR Strandallee is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel RR Strandallee, voor meer informatie! Ben jij toe aa..

Baabe

RR Villas Baabe

Verblijven in een aangename accommodatie in Baabe? Aparthotel RR Villas Baabe is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Aparthotel RR Villas Baabe, voor meer informati..

Baabe

  Novasol Strandpark Ostseebad Baabe

  Novasol Strandpark Ostseebad Baabe, Baabe (Mecklenburg-Vorpommern) Dünenweg 18586   Baabe Duitsland Novasol Strandpark Ostseebad Baabe ligt in Baabe en beschikt over 100 accommodaties. Novasol Strandpark Ostseebad Baabe wordt beoordeeld met een:..

  Baabe

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.