Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

22 dg cruise Canarische Eilanden en Portugal

Arrecife, Duitsland

 

22-dg-cruise-canarische-eilanden-en-portugal22-dg-cruise-canarische-eilanden-en-portugal22-dg-cruise-canarische-eilanden-en-portugal22-dg-cruise-canarische-eilanden-en-portugal22-dg-cruise-canarische-eilanden-en-portugal
Favoriet 
     

    v.a. 3.469

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    22 dg cruise Canarische Eilanden en Portugal in Arrecife

    22-daagse Vakantie naar Bremen bij 22 dg cruise Canarische Eilanden en Portugal

    Cruisen met Kerst en Oud en Nieuw? Ga dan mee met Mein Schiff 3. Laat je verrassen door de verschillen in natuur en cultuur tijdens deze cruise. In Bremerhaven stap je aan boord van het schip. Varend richting het zuiden, ontdek je de vele faciliteiten aan boord. Kom tot rust in de Spa & Meer met de Premium All Inclusive verzorging geniet je kosteloos van de sauna's en stoombaden. Trek een baantje in het 25 meter lange zwembad of neem plaats in het theater voor een spectaculaire show. Ben je een wandelfanaat? Dan zit je met deze cruise goed. Wandel over het bloemeneiland Madeira en over het ruwe vulkaanterrein van Lanzarote of maak een ontspannen strandwandeling door de duinen van Gran Canaria. Is wandelen een minder grote hobby? Kom dan bij op de stranden van Fuerteventura of probeer één van de vele watersportmogelijkheden. Maak in Porto kennis met de Fado muziek en geniet in Lissabon van een heerlijke Pastéis de Belém of een lekker glas port. Ook aan boord geniet je zorgeloos van al het lekkers. Beleef een vakantie als nooit tevoren.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem