Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Altenahr

Duitsland

 

Ruland

4-daagse Autovakantie naar Rijnland Palts bij RulandKom genieten van een vakantie in dit gastvrije hotel. Je slaapt in een prachtige omgeving dat erom vraagt om ontdekt te worden. Trek je wandelschoenen dus snel aan en ga op ontdekkingstocht. Terug i..

Altenahr

Hotel Ruland

Hotel Ruland is een populair, compleet gerenoveerd hotel, gerund door een vriendelijke familie. Het hotel ligt midden in het centrum van Altenahr aan de rivier de Ahr. Start de dag met een lekker ontbijt voordat u het prachtige Ahrdal, een van de bes..

Altenahr

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.