Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hee, Denemarken

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Denemarken

  8 pers.
  Vakantiehuis Blokhus

  Op misschien wel de beste locatie van Blokhus op loopafstand van alles, met een fantastisch uitzicht op het mooie witte zandstrand vanaf het westelijke balkon van het huis. Maak het uzelf gemakkelijk op het grote terras of in de comfortabele meubels ..

  Blokhus

  8 pers.
  Vakantiehuis Allinge

  Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

  Allinge

  8 pers.
  Vakantiehuis Aabenraa

  Fraai en modern vakantiehuis uit hout. Het ligt in een nieuwe verkaveling van een vakantiehuisgebied in een zeer heuvelachtig, mooi landschap. Het interieur is door en door modern. De lichte wanden, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met do..

  Aabenraa

  16 pers.
  Vakantiehuis Nordborg

  Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

  Nordborg