Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Hotel Hebron

Kopenhagen, Denemarken

 

best-western-hotel-hebronbest-western-hotel-hebronbest-western-hotel-hebronbest-western-hotel-hebronbest-western-hotel-hebron
Favoriet 
 

v.a. 216

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Best Western Hotel Hebron in Kopenhagen

4-daagse Stedentrip naar Seeland bij Best Western Hotel Hebron

Na een dagje de stad verkennen, kom je het liefst terug in een fijn hotel. Staak je zoektocht maar jij hebt dit hotel namelijk gevonden. Hier overnacht je in een historisch pand, waar je helemaal tot rust komt op je kamer. Die is namelijk modern en licht ingericht. Heb je na een dag verkennen nog energie over? Ga dan op zoek naar de oude kenmerken van het gebouw. Zoals de houten balken aan het plafond. Vanuit dit hotel loop je na iets langer dan een halfuur het centrum in. En een hapje eten? Dat vind je ook dichterbij. In de buurt van het hotel vind je namelijk talloze restaurants waar je geniet van een heerlijke maaltijd.
  • Fietsverhuur,

Top vakantiehuizen in Denemarken

Vakantiepark Skaerbaek Feriepark

Mooi en goed verzorgd vakantiepark. Skaerbaek Feriecenter is een van de populairste vakantieparken in Denemarken en geliefd bij zowel de Denen zelf als de toeristen. Het park is ruim van opzet met verrassend goed ingerichte losstaande bungalows, een ..

Skaerbaek