Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dolphin Suites

Mambo Beach, Curaçao

 

dolphin-suitesdolphin-suitesdolphin-suitesdolphin-suitesdolphin-suites
Favoriet 
 

v.a. 1.088

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dolphin Suites in Mambo Beach

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Dolphin Suites

Op naar je zonvakantie op Curacao. Verblijf bij Dolphin Suites bij Mambo Beach. Het zwembad en de ligbedden staan al voor je klaar. En het strand? Die vind je op loopafstand van het hotel. Dus relaxen komt zeker goed tijdens je vakantie hier. Maar eerst is het tijd voor het ontbijt. Daarvoor schuif je aan bij Reefs Cafe & Co, waar je overigens ook geniet van een heerlijke lunch. Wat een goed begin van je dag. Dolphin Suites wil dat een zonvakantie Curacao voor iedereen in het teken van ontspanning staat. Daarom is heel het resort rolstoeltoegankelijk. Van de douchestoel in de ruime kamers tot de liften en speciaal rolstoelvervoer. Ook de stijlvolle Deluxe kamers en appartementen in de nieuwe hotelvleugel zijn volledig rolstoeltoegankelijk. En is het tijd om een hapje te eten? Ga op pad en laat je culinair verrassen bij de restaurants op Mambo Beach.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wasmachines (zelfservice),
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-07-2024 voor een 9-daagse vakantie 1.088,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Curaçao

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Acoya Curacao Resort

Ga op vakantie naar Curacao en neem mee… een zonnebril, zwemkleding en goede zin! Dat is namelijk meer dan voldoende voor een geslaagde vakantie bij Acoya Curacao Resort Villas en Spa. Zeker wanneer je verblijft in een appartement of vakantievilla..

Willemstad