Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Jan Thiel Baai

Curaçao

 

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort

Bij TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort op Curaçao voel je je direct thuis dankzij het vriendelijke personeel en de gemoedelijke sfeer. De barman lacht je toe als je een plekje in de schaduw opzoekt en nog een slok neemt van je verkoelende 'Aw..

Jan Thiel Baai

Papagayo Beach Hotel

9-daagse Zonvakantie naar Papagayo Beach Hotel in Curaçao..

Jan Thiel Baai

Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort in Curaçao..

Jan Thiel Baai

Morena Resort Appartementen & Villa's

9-daagse Zonvakantie naar Morena Resort Appartementen & Villa's in Curaçao..

Jan Thiel Baai

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort

9-daagse Zonvakantie naar TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort in Curaçao..

Jan Thiel Baai

  Papagayo Beach Resort

  In een hoger gelegen deel van de levendige wijkIn een hoger gelegen deel van de levendige wijk Jan Thiel, ligt het Papagayo Beach Resort met een prachtig uitzicht over zee. Het resort bestaat uit vrijstaande villa's met een moderne uitstraling en een..

  Jan Thiel Baai

   TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort

   Deze accommodatie hoort bij 'Het Beste van D-reizen': de 200 meest geliefde vakanties van onze kl...Deze accommodatie hoort bij 'Het Beste van D-reizen': de 200 meest geliefde vakanties van onze klanten én onze Reisadviseurs. Je vindt ze allemaal in..

   Jan Thiel Baai

    Amalia Boutique Hotel & Vacation Apartments

    Bent u op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Curaçao zond...Bent u op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Curaçao zonder kinderen? Amalia Boutique Hotel & Vacation Apartments is verzorgd tot in de puntjes. Iedereen vanaf 16 jaar is w..

    Jan Thiel Baai

     Papagayo Beach Hotel

     Hotel Papagayo Beach Hotel is opHotel Papagayo Beach Hotel is op Curaçao uniek in zijn soort! Gelegen in de levendige wijk Jan Thiel, naast Papagayo Beach Club, biedt dit hotel een adembenemend uitzicht over de baai die met zijn natuurlijke kleuren ..

     Jan Thiel Baai

      Livingstone Jan Thiel Resort

      Boek snel uw vakantie Curaçao! Het kleurrijke resort met appartementen...Boek snel uw vakantie Curaçao! Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet met een tropische bloementuin en een schitterend zwembad. De directe nabijhei..

      Jan Thiel Baai

       Morena Resort

       Boek nu snel jouw zonvakantie naar Curaçao. In het eco-vriendelijke Morena...Boek nu snel jouw zonvakantie naar Curaçao. In het eco-vriendelijke Morena Resort in Jan Thiel liggen sfeervolle appartementen en luxe villa's verscholen in een tropische ..

       Jan Thiel Baai

       Luxe villa's met privé zwembad op Curaçao       In het zuidelijke deel van het Caribische gebied ligt Curaçao dat tot 10-10-2010 onderdeel was van de Nederlandse Antillen. Sindsdien is het land een zelfstandig onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao wordt al duizenden jaren bewoond, de eerste bewoners van het land waren voornamelijk Arawaken die op meerdere Caribische eilanden leefden. In 1499 was het de Spanjaard Alonso de Ojeda die als eerste Europeaan hier voet aan wal zetten. De Spanjaarden noemden Curaçao een nutteloos eiland omdat er weinig of niets te halen viel en lieten het daarom lang links liggen. Het was de WIC die het eiland in de 17de eeuw gebruikte voor zijn slavenhandel en zou dit blijven doen tot ze failliet gingen. In 1791 werd het eiland uiteindelijk een Nederlandse kolonie. Dankzij de diepe natuurlijke zeehaven is Curaçao één van de welvarendste landen uit het Caribische gebied. Het gemiddelde bruto inkomen ligt hier een stuk hoger dan op veel andere Caribische eilanden. Naast de import en export is de toeristenindustrie hier van groot belang. Ieder jaar trekken hier ongeveer 300.000 toeristen naartoe die samen voor een groot deel van het nationaal inkomen zorgen. De meeste toeristen komen hier naar toe om te genieten van heerlijk zon, zee en strand vakantie. De stranden zijn hier prachtige wit en de zee is heerlijk warm en prachtig blauw. Het schitterende onderwaterleven rond het eiland trekt veel duikers en snorkelaars naar het eiland toe. Op sommige plaatsen kan men hier onder begeleiding met dolfijnen zwemmen.

       Een vakantiewoning huren op het zonnige Curaçao! Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caribische Zee, gelegen voor de kust van Venezuela. De grootste stad en tevens de hoofdstad op het eiland is Willemstad. De populariteit van Curaçao als vakantiebestemming is hoog. Er zijn daardoor veel vakantiehuizen Curaçao te huur. Vooral in Willemstad (in Santa Maria) zijn veel huizen te huur.

       Veel Nederlanders huren op Curaçao een vakantiehuis. Er wordt Nederlands gesproken en de bevolking is zeer vriendelijk. Curaçao heeft verder een bruisend uitgaansleven en mooie stranden. De temperatuur is altijd heerlijk op Curaçao. Vakantiewoningen op Curaçao zijn erg in trek, omdat ze vaak van alle gemakken en luxe voorzien zijn. In sommige gevallen beschikt uw villa zelfs over een privé zwembad.