Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Stoumont

België

 

12 pers.
Vakantiehuis la Source de Bru - groepshuis met pizzaoven

Familiehuis met sfeer voor kookliefhebbers in de Belgische ArdennenDe Ardennen: wandelen, fietsen en culinair genieten vanuit je vakantiehuis  Dit sfeervolle vakantiehuis voor families ligt in het hart van de Ardennen, aan de rand van het bos op kor..

Stoumont

12 pers.
Landhuis la Forêt Ardennen - luxe vakantiehuis voor families

Luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad in de Belgische ArdennenLuxe familiehuis voor een 4 seizoenen vakantieOnderweg naar het dorpje Stoumont ligt een luxe vakantiehuis, gelegen langs de weg naar Stoumont. Met een verwarmd zwembad, sauna, geheel omh..

Stoumont

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.