Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Opglabbeek

België

 

Recreatieoord Wilhelm Tell

Recreatieoord Wilhelm Tell - VlaanderenRecreatieoord Wilhelm Tell in Opglabbeek. Fantastisch waterparadijs. Nationaal Park Hoge Kempen...

Opglabbeek

6 pers.
Wilhelm Tell | Villatent Nomad | 6 pers.

Een gezellige familiecamping op een van de mooiste plekken van Belgisch Limburg.Villatenten op Recreatieoord Wilhelm TellOp Recreatieoord Wilhelm Tell staan de safaritenten, die volledig ingericht zijn voor maximaal zes personen. Let op: Deze tenten..

Opglabbeek

  Camping Wilhelm Tell

  Camping Wilhelm Tell, Opglabbeek (Limburg) Hoeverweg 87   Opglabbeek België Camping Wilhelm Tell ligt in Opglabbeek en beschikt over 1 accommodaties. Camping Wilhelm Tell wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een vanaf prijs van: € 602.00 Ke..

  Opglabbeek

   2 pers.
   De Wijerschans

   Knus chalet in Limburg met een roeibootje..

   Opglabbeek

   Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen   Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
   Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

   Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.