Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Chiny

België

 

  6 pers.
  Sweet Home En Gaume

  Charmant huis in Termes - Chiny met terras en tuin..

  Chiny

   30 pers.
   https://www.belvilla.com/BE-6810-16

   Prachtig kasteeltje met een sauna en bubbelbad..

   Chiny

    4 pers.
    Alouette

    Comfortavele accomodatie in de Ardnennen met een open haard..

    Chiny

     20 pers.
     Gîte De La Semois

     Mooie groepswoning met sauna's, tuin en privé-badkamers, bij Chiny..

     Chiny

      9 pers.
      Le Pré En Bulles

      Gerestaureerde familiewoning uit begin 19e eeuw, bij Chiny..

      Chiny

      Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen      Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
      Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

      Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.