Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bioul

België

 

4 pers.
Le Burnot - romantisch vakantiehuis in België

Romantisch vakantiehuis in Belgische Ardennen voor weekendje weg met z'n 2 of gezin. Kom genieten van de natuur in NamenRomantisch en modern vakantiehuisLe Burnot is een bijzonder gastenverblijf in een voormalige natuursteenzagerij, aangedreven door ..

Bioul

12 pers.
't Station - luxe vakantiehuis Ardennen

Hip groepsverblijf met wauwfactor: van oud station naar design vakantiehuis in de Ardennen voor liefhebbers van natuur, design en architectuurDesign vakantiehuisDit voormalig treinstationnetje is verbouwd tot een luxe vakantiehuis voor groepen dat ..

Bioul

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland. 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!