Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chaletpark Edelweiss

Saas-Balen, Zwitserland

 

chaletpark-edelweiss
Favoriet 
 

v.a. 104

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chaletpark Edelweiss in Saas Balen

Het kleinschalige Chaletpark Edelweiss onder leiding van de familie Bumann, biedt u eenvoudige, vrijstaande chalets voor een scherpe prijs. Chaletpark Edelweiss beschikt over een prachtige en rustige ligging, omgeven door een aantal bekende 'vierduizenders'. Ideaal voor families en beginnende wintersporters die wat rust en privacy zoeken. Saas Balen is een echte langlaufbestemming, maar op de pistes van het 3 km verderop gelegen Saas Grund kunnen wintersporters van alle niveaus terecht. De Jong Intra Vakanties gasten die u voor zijn gegaan, zij erg te spreken over de goede prijs-kwaliteitsverhouding en het gemoedelijke karakter van het chaletpark.

Het kleinschalige Chaletpark Edelweiss onder leiding van de familie Bumann, biedt u eenvoudige, vrijstaande chalets voor een scherpe prijs. Chaletpark Edelweiss beschikt over een prachtige en rustige ligging, omgeven door een aantal bekende 'vierduizenders'. Ideaal voor families en beginnende wintersporters die wat rust en privacy zoeken. Saas Balen is een echte langlaufbestemming, maar op de pistes van het 3 km verderop gelegen Saas Grund kunnen wintersporters van alle niveaus terecht.

De Jong Intra Vakanties gasten die u voor zijn gegaan, zij erg te spreken over de goede prijs-kwaliteitsverhouding en het gemoedelijke karakter van het chaletpark.

Chaletpark Edelweiss bevindt zich dichtbij het gemoedelijke centrum van Saas Balen. De skilift en -verhuur bevinden zich op korte afstand. De gondel, die u naar het skigebied van Saas Grund brengt, bevindt zich op enkele minuten rijden. De skischolen in Saas Grund en Saas Fee zijn vanuit het chaletpark gemakkelijk te bereiken met de skibus of de auto. De skibus met verbindingen naar de liften van Saas Grund en Saas Fee stopt bij het park, waardoor u de pistes eenvoudig kunt bereiken.

- Skibushalte: naast het chaletpark
- Centrum van Saas-Balen: ca. 500 m
- Skilift: ca. 500 m
- Skiverhuur: ca. 500 m
- Skilift Saas-Grund: ca. 4 km
- Skischool Saas-Grund: ca. 4 km
- Skischool Saas-Fee: ca. 7 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.




- Ter plaatse ontvangt u de Gästekarte waarmee u gebruik kunt maken van de skibus.

Alle chalets zijn voorzien van:
- TV
- Kitchenette met o.a. drie elektrische kookplaten, oven, koelkast en waterkoker
- Badkamer met douche en toilet
- Terras met zitje
- Geen internetaansluiting aanwezig
- Parkeren bij de chalets mogelijk

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz