Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Christiania

Saas-Almagell, Zwitserland

 

hotel-christiania
Favoriet 
 

v.a. 313

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Christiania in Saas-Almagell

Hotel Christiania is een populair 3-sterrenhotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het hotel bevindt zich sinds 1972 in familiebezit. Familie Brigger-Anthamatten doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf in het Saasdal te bezorgen. Het hotel beschikt over 20 comfortabel ingerichte kamers. Elke dag start u met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de loipes of pistes opgaat. Geniet na een dag vol wintersportplezier van de sauna, het Turkse stoombad en ontspan in de jacuzzi onder de sterrenhemel. Daarna schuift u aan voor een smakelijk 5-gangendiner. Sluit de dag af met een heerlijk Zwitsers wijntje. Hotel Christiania heeft een hoge gastenwaardering. Niet enkel de keuken wordt hoog gewaardeerd maar ook het gastvriendelijke personeel en de wellnessfaciliteiten.

Hotel Christiania is een populair 3-sterrenhotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het hotel bevindt zich sinds 1972 in familiebezit. Familie Brigger-Anthamatten doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf in het Saasdal te bezorgen. Het hotel beschikt over 20 comfortabel ingerichte kamers. Elke dag start u met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de loipes of pistes opgaat. Geniet na een dag vol wintersportplezier van de sauna, het Turkse stoombad en ontspan in de jacuzzi onder de sterrenhemel. Daarna schuift u aan voor een smakelijk 5-gangendiner. Sluit de dag af met een heerlijk Zwitsers wijntje.

Hotel Christiania heeft een hoge gastenwaardering. Niet enkel de keuken wordt hoog gewaardeerd maar ook het gastvriendelijke personeel en de
wellnessfaciliteiten.

Hotel Christiania beschikt over een uitstekende ligging ten opzichte van het centrum van Saas-Almagell en diverse wintersportfaciliteiten. Binnen enkele minuten bereikt u lopend het gemoedelijke centrum van Saas-Almagell. De skilift, -school, -verhuur, -bushalte en langlaufloipes bevinden zich op steenworp afstand, waardoor u gemakkelijk en snel de pistes en langlaufloipes kunt bereikt. De skibus brengt u naar de omliggende skiliften, waarmee u het sneeuwzekere skigebied Saastal bereikt. Met ruim 180 pistekilometers binnen handbereik hoeft u zich als geoefende wintersporter geen moment te vervelen. Bij voldoende sneeuw kunt u zelfs tot aan het hotel terug skiën.

- Centrum Saas-Almagell: ca. 100 m
- Skischool: ca. 100 m
- Skiverhuur: ca. 100 m
- Skilift Zum Berg: ca. 150 m
- Skilift Furggstalden: ca. 450 m
- Langlaufloipes: ca. 100 m
- Skibushalte: ca. 100 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.
- Laadmogelijkheden beschikbaar voor elektrische voertuigen. Ter plaatse aan te vragen en indien noodzakelijk te voldoen.


U verblijft in hotel Christiania op basis van halfpension verzorging met o.a.:
- Ontbijtbuffet
- 5-gangendiner
- Kerst- (24/12) en Oudejaarsdiner

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Bestaat uw reisgezelschap uit drie personen, dan wordt u ondergebracht in een kamer met drie bedden. Reist u met vier personen (waarvan 2 kinderen tot max. 11 jaar), dan verblijft u in twee 2-persoonskamers met dezelfde ingang, elke kamer met douche en toilet. Reist u met vier personen waarvan 2 kinderen vanaf 12 jaar, doet de hotelier zijn uiterste best om twee 2-persoonskamers zo dicht mogelijk bij elkaar te reserveren (dit o.b.v. beschikbaarheid, het kan voorkomen dat de kamers niet naast elkaar of op dezelfde verdieping liggen).

Hotel Christiania beschikt over ruime kamers met:
- Tv en radio
- Zithoek
- Kluisje
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz